tisdag 26 januari 2010

Imponerade studenter

Vilken lyckad dag. Tur och retur till Östersund.
Min teamkompis och jag lyckades bjuda in oss på ett seminarium i Östersund som var riktat till kommunalråd, landstingsråd, kommunala chefstjänstemän och VD:ar i offentliga och privata fastighetsbolag. Alltså en salig blandning av folk och så vi =)
Seminariet skulle handla om hur man gör samhället mer tillgängligt för personer med funktionshinder, perfekt tyckte vi som ska skriva examensarbete om det! Och samtidigt göra reklam för arbetsterapeuter såklart!

När vi kom till Östersund väntade en gratis lunch på Grand Hotell, mycket bra =)
Vi såg detta som ett riktigt bra tillfälle för oss att få lite till vårt examensarbete, och var imponerade som studenter att få komma med. Lunchen, den var god, å vi imponerades av att få tygservetter och vattenkaraff på vårt bord (jämfört med våra "student luncher" var det ju rena rama lyxen!)

Det var en jätte bra dag, och det handlade precis om det vi kommer att skriva om och jobba med i framtiden, kändes även som att vi hade en hel del kunskap att komma med.. nu gäller det bara att det ska fatta att det är arbetsterapeuter de behöver ;)

I pausen bjöds det på, jag skämtar inte, men säkert 7 sorters olika kakor och godis och frukter.. vi blev djupt imponerade igen utifrån våra studentögon.. haha och med oss hem fick vi en kasse med diverse matrial, perfekt för vårt fortsatta arbete!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar