lördag 3 juli 2010

Bratislava, Slovakien

Nu gar det undan, vi befinner oss sedan igar kvall i Bratislava. Men innan jag berattar mer om det sa vill jag som jag tidigare gjort rekomendera ett besok i en stad namligen Budapest! Det ar en vacker stad med mycket att se, samt valdigt billigt, samt att man maste bara gora ett besok pa de ungerska badhusen. Vi hann med ett kort besok pa ett badhus innan vi lamnade Budapest, det var otroligt fint och harligt med bade inomhus och utomhus pooler, samt att temperaturerna i poolerna var fran 20 grader - 38 grader, sa det ar bara att valja vad som passar!

Men ater till denna dag sa har vi befunnit oss i Bratislava, narmare 40 grader varmt ute sa vi har hallt oss inne i affarerna, svalt och skont! Och lite shopping blev det, vi har ocksa kostat pa oss en fin manikyr sa nu jaklar har vi vackra naglar ;)

Om tva timmar gar vart tag till Krakow, och vart sista land for den har resan, nio stycken har det blivit (inraknat Polen). Vi har bokat var natt i Krakow pa Hotell :) Det ar sista natten vi behover bo pa hostel sa da tog vi ett hotell i stallet! Sedan aker vi till Sopot och bor hos min morbror de sista dagarna innan vi flyger hem till Sverige!!

Onskar er dar hemma en trevlig helg! Ta hand om er, vi ses snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar