måndag 14 juni 2010

Paris



Efter en lang natt pa ett tag tillsammans med en hollandare och tre fransman kom vi igar fram till Paris. Resan gick fint och vi lyckades tro det eller ej utan problem aka metro och ga rakt pa vart hostel!
Eftersom vi hade nagra timmar innan vi fick komma in pa vart rum passade vi pa att kika runt lite, och gissa om vi blav glad nar vi fick syn pa en "open air sightseeing bus", det ar varan grej! Pa med lurarna och fram med kameran som riktiga turister igen, nar vi kommer hem vill vi ha en stor guldstjarna i turistande. Hollandaren pa taget kallade det for "kinesisk semester" se 100 stader pa tre dyng och fram med kameran, var ungefar vad han menade med det. Sa det ar val vi och kineserna...

Om jag sager att Elin har fotat Eiffeltornet i ALLA riktnigar och vrar sa ljuger jag inte, hon har dokumenterar varenda liten skruv ;)

I natt har vi delat rum med 10 andra, sa ni kan ju gissa hur den somnen blev.. men nu ar det dags for oss att fortsatta vart flitiga turistande. Det ar mycket att se har! Ska se om vi kan lyckas lagga in lite biler nu.

Ha det sa jatte bra!

Kram fran oss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar